Ekm

2022-2023 eğitim öğretim yılında Okul Aile Birliği yönetim kurulu ve denetim kurulu faaliyet raporları ile 2023-2024 eğitim öğretim yılı tahmini bütçesi ekte sunulmuştur.

Ara

HAFTANIN SÖZÜ : “Hiç kimseye bir şey öğretemezsiniz. Yapabileceğiniz tek şey içlerindeki öğrenme isteğini keşfetmelerine yardım etmektir.”  Galileo

Nis

Eğitimci-Yazar Kadir KESKİN tarafından 2 Mayıs 2016 Pazartesi Akşamı Saat 20.30´de Okulumuz öğrenci velilerine "Çocuk Eğitiminde Anne ve Babanın Önemi"konulu konferans verilecektir.Tüm öğretmen ve velilerimize önemle duyurulur.

Nis

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Toplantısı 13.04.2016 Çarşamba günü saat 17.00 de yapılacaktır.

Tem

Okullar hayat olsun diyerek yaz dönemi öğrencilerimize ingilizce kursu açıyoruz,kayıtlarımız devem ediyor.