MANİSA / DEMİRCİ - Atatürk İlkokulu

OAB TAHMİNİ BÜTÇE, FAALİYET RAPORLARI

2022-2023 eğitim öğretim yılında Okul Aile Birliği yönetim kurulu ve denetim kurulu faaliyet raporları ile 2023-2024 eğitim öğretim yılı tahmini bütçesi ekte sunulmuştur.

ATATÜRK    İLKOKULU

* Kurs Gelirleri

Demirbaş Alım ve Bakım Giderleri

* Proje,Kampanya vb. Etkinliklerin Gelirleri

Diğer Giderler ( İkram, Cenaze, Düğün Kutlama vb.)

* Diğer Gelirler

TOPLAM GELİR

TOPLAM GİDERLER

BAKİYE

ATATÜRK  İLKOKULU  OKUL AİLE BİRLİĞİ DENETLEME KURULU FAALİYET RAPORU

Saygıdeğer genel kurul üyeleri, okulumuz aile birliği denetleme kurulu olarak 25 Ekim  2023 Perşembe günü  toplanarak yönetim kurulunun çalışmaları ve işlemli evrakları denetlenmiş, aşağıdaki şekilde faaliyet raporu hazırlanmıştır.

1-     Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliğinin 14. maddesi gereği denetleme kurulumuz, yönetim kurulu faaliyetlerini altışar aylık periyotlar  halinde denetlemiş, usulüne uygun  kararlar aldığı ve eğitim öğretim faaliyetleri için gereken ortamı hazırladığı görülmüştür.

2-     Yönetim kurulunca toplanan gelir ve bağışlar usulüne uygun bir şekilde kayıt altına alındığı,  tutulması gereken defterlerin zamanında işlendiği görülmüştür.

3-     Yapılan harcamalar için  komisyon kurulduğu, fatura karşılığında  harcama yapıldığı, alınan demirbaşların okul demirbaş  defterine  kayıt edildiği, taşınır mal yönetmeliği hükümlerine göre işlem yapıldığı, her türlü satın alınan mallar için yönetim kurulunun karar aldığı ve fatura  kayıtlarının tutulduğu görülmüştür.

12 Ekim 2022 –25 Ekim 2023 tarihleri arası gelirler ve yapılan harcamalar aşağıya çıkarılmıştır.

GELİRLER :       6.500.00 TL (2022 yılı)                                         GİDERLER   : 4.543,00TL

4.691,85 TL (2022’ den devir)

11.191,85 TL

25/10/2023 Banka  6.648,85 TL

Okul Aile Birliği üyelerimize  yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür eder, yeni seçilecek olan denetleme kuruluna  başarılar dileriz.

Merve AYIK                                                 Mustafa EKŞİ                              Zerrin EKŞİ

Başkan                                                           Üye                                         Üye

ATATÜRK  İLKOKULU    OKUL-AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORU

(12 Ekim 2022  – 25 Ekim 2023)

Sayın  divan başkanım,değerli öğretmenlerimiz ve sayın velilerimiz; Bugün burada Okul-Aile Birliğimizin yıllık olağan genel kurul toplantısını yapmak üzere toplanmış bulunuyoruz.Okul-Aile Birliği adına hepinize hoş geldiniz der,saygılar sunarım.

Sayın veliler,12 /10/2022 tarihinde yapılan okul-aile birliği genel kurul toplantısında bizlere

görev verdiniz.

Değerli veliler,okul-aile birliği olarak, düzenli olarak toplantılarımızı yaptık.Bu

toplantılarda okulumuzun acil ihtiyaçlarını okul idaresinin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin de görüşlerini alarak belirleyip sıraya koyduk. Yıllık çalışma programımızı hazırladık.Çocuklarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık.Buna göre;

Yapılan İşlem                            Gider

1-Kırtasiye Malzemeleri Alımı            4.543,00 TL

12 Ekim 2022 – 25 Ekim 2023 tarihleri arası gelirler ve yapılan harcamalar aşağıya çıkarılmıştır.

GELİRLER : .6.500 TL                                    GİDERLER   :4.54300 TL

Banka                    6.643,85   TL

Tefbis   L             6.643,85 TL

Faaliyetlerimizi gösteren faaliyet raporunu saygıyla sunar, yeni seçilecek olan yönetim kuruluna şimdiden başarılar dileriz.

Aysel YIDIRIM                                 Ömer KİREŞCİ                            Fatma Petek AKMEŞE

Okul Aile Bir    Bşk.                          Başkan Yard.                                          Muhasip Üye

Veli TEKSÖZ                           Emine DEMİR

Üye                                                 Sekreter