Mrt

Okul Müdürümüz Ömür ÇOLPAN 8 Mart Kadınlar Günü´nde Okulumuz Bayan çalışanlarına günün anlamına uygun çiçek sunarak günlerini tebrik etti.Kadınlarımız bizim baş tacımızdır ,her gün onların günüdür mesajını iletti.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü, düzenlenen etkinliklerle kutlandı.Okulumuz çok amaçlı salonunda sınıf öğretmenimiz Selma DÖNMEZ,Birnur ÇULHA,Rehber öğretmenimiz Pınar ÇETİN ve Müdür Yardımcısı Sinem DELİL´in hazırladığı program öğretmenlere sunuldu.

Kas

10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında okulumuzda tören gerçekleştirildi.

Haz

25 Mayıs 2015 Pazartesi günü İlçe merkezi ve İlçeye bağlı İlkokullar arasındaki futbol  turnuvası İmam Hatip Lisesine sahasına yaptırılan yeni halı saha da başlayan maçlarda heyecan doruktaydı.

May

1/C ve 1/D sınıfları annler günü hazırlıklarını yaptılar.Öğrencilerimiz pazar günü annelerine kendi emekleri ile hazırladıkları hediyelerini takdim edecekler.Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.

May

13 Nisan 2015 tarihinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi tarafından açılışı gerçekleştirilen okulumuzu Belediye Başkanı Selami Selçuk 05.05.2015 Salı günü ziyaret ederek, öğrencilerimize diş macunu ve diş fırçası dağıttı.

Nis

13 Nisan 2015 Pazartesi günü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Manisa Valisi Erdoğan BEKTAŞ, Manisa Milletvekili Selçuk ÖZDAĞ, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal ÇELEBİ, Demirci Kaymakamı Atila KANTAY, Demirci Belediye Başkanı Selami SELÇUK, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir ERMİŞ, daire amirleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş açılış için okulumuza geldi. Bakan Zeybekçi ve beraberindeki protokol okulumuz giriş kapısında çiçeklerle karşılandı.