Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı büyük bir coşku, birlik ve beraberlik içinde kutlandı. Ayrıca okulumuz 3C ve 3D sınıfı öğrencileri Manisa'da yapılan Cumhuriyet Bayramı kutlamasına Demirci Akıncıları olarak katılıp ilçemizi temsil etmişlerdir. Öğrencilerimize ve onlara eşlik eden öğretmenlerimiz Zerrin EKŞİ ve Mustafa EKŞİ'ye teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 31.102023 Salı günü saat 19.00 da okulumuz çok amaçlı salonda yapılacaktır.

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Sınıf öğrenci kuraları 04.09.2023 Pazartesi günü saat 09.15' te okulumuz bahçesinde yapılacaktır. Yeni eğitim öğretim yılında tüm paydaşlarımıza başarılar dileriz.

Mrt

2.Sınıf Öğrencilerimiz Azize Gül Öğretmenimizin rehberliğinde Yeşilay Haftası etkinliği icra ettiler.Tebrik ediyoruz.

Şbt

Demirci Belediyesi Kültür Hizmetleri kapsamında ilkokul öğrencilerine sunulan Karagöz Hacivat gösterisi öğrencilerimizden büyük beğeni aldı.Proje Demirci Belediyesi-Kültür Bakanlığı işbirliği ile gerçekleşen gösteri öğrencilerimizin Türk Kültürünü tanımaları açısından çok verimli oldu.Demirci Belediyesine ve Başkan Selami SELÇUK´a teşekkür ediyoruz.

Şbt

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantımız yapıldı.Toplantıda daha önce alınan kararlar ile yürütülen proje ve çaılışmalar ile eğitim öğretim faaliyetleri değerlendirildi.

Şbt

Eskişehirli Genç Tiyatrocuların yazıp oynadığı Sevgi Bahçesi piyesi okulumuzda öğrencilerimize sunuldu.

Şbt

2-C Sınıfımızdan Sefa ve Senanur KEMER Haftanın Zeka Sorusuna doğru cevap vererek,kitap hediyesini almaya hak kazandılar.Kendilerini tebrik ediyoruz.Doğru Cevap:Murat-Ahmet-Kaan-Rıdvan .

Şbt

Her hafta düzenli olarak yapılan "Haftanın Zeka Sorusu"na ilgi her geçen gün artıyor.Cevaplamak isteyen öğrenciler müdür odasına koşuyor.Cevabı doğru bilen öğrenciler hediye kazanıyor.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı´nın müfredat değişikliği yapılmasıyla ilgili çalışmaları kapsamında okulumuz sınıf zümre öğretmenleri inceleme ve tekliflerini hazırladılar.

Şbt

Okulumuzda Şubat Ayı Değerler Eğitimi Konumuz "Sevgi ve Hoşgörü"

Şbt

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem Sonu Karne Törenimizi yaptık.

Şbt

Öğrencilerimiz kitap imzalatma etkinliğinde bulundu.

Ocak Ayı Değerler Eğitimi Konumuz"SAYGI"

Aralık ayı Değerler Eğitimi konumuz"Dostluk,Kardeşlik,Dayanışma,Yardımseverlik"