Ara

Okulumuza Zeka Oyunları Odası kuruldu.Okul Aile Birliği ve Hayırseverlerimizin maddi katkıları ile kurulan oyun odası öğretmen ve öğrencilerden büyük ilgi görüyor.Her sınıfın haftada 2 saat kullanma hakkı olan oyun odasında 20 çeşit oyun bulunuyor.

Ara

İlçe Kaymakamlık Makamı proje ofisi ile İlçe Emniyet Müdürlüğü´nce ortaklaşa hazırlanan ÇOGEP projesi kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından okulumuza kurulan POLİS AMCA KÜTÜPHANESİ faaliyete geçti.Toplam 2484 kitabın bulunduğu kütüphane öğrencilerimizden büyük ilgi görüyor.

Ara

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Işık YÜKSEL ve İlçe Emniyet Müdürümüz Cenk GEDİK okulumuzu ziyaret etti.Müdürlerimiz Emniyet Genel Müdürlüğü ÇOGEP projesi kapsamında okulumuza kurulan POLİS AMCA KÜTÜPHANESİ ´ni yerinde incelediler.Okul Şeref Defterini imzaladılar.

Kas

Kasım Ayı Değerler Eğitimi konumuz "SORUMLULUK-ÇALIŞKANLIK".

Kas

İlçe Kaymakamımız Atila KANTAY okulumuzu ve  akıncı öğrencilerimizi ziyaret etti.01.11.2016 Salı günü gerçekleşen ziyarette Kaymakamımız Atila KANTAY akıncı öğrencilerimizle yakından ilgilenerek ,onlara hediyeler verdi.Daha sonra yönetici ve öğretmenlerle görüşerek sohbet etti.Okulumuzu ve bölümlerini gezen ilçe kaymakamımız Atila KANTAY teşekkür ederek ,okul şeref defterine güne ait duygu ve düşüncelerini yazdı.

Kas

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyeleri 31.10.2016 Pazartesi günü saat 14.30 da toplanarak görev dağılımı yaptılar.Buna göre Yönetim Kurulu Başkanı Ali KAYMAK,Başkan Yardımcısı Kadir AKSOY,Muhasip İsmail DARICI,Sekreter Nurdan ÇELİK ve Üye Türkan AKMEŞE oldu.Yeni yönetim kurulumuza başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.

Kas

Cumhuriyet Bayramının 93.yılını coşku ile kutladık.Özellikle Demirci Akıncı Öğrencilerimiz törende büyük ilgi gördü.

Kas

2016-2017 Okul Aile Birliği Toplantısı okul salonumuzda  27 .10.2016 tarihinde yapıldı .Yeni yönetim kurulumuz seçildi.

Ekm

Bu yılki Aşure etkinliğimizi Belediye Başkanımız Selami SELÇUK,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yüksel KOCABAŞ,Okul Aile Birliği Başkanımız Selami KEMER in katılımıyla tüm öğretmen ve öğrencilerimizle beraber yaptık.

Ekm

2-B sınıfı öğrencileri Hayat Bilgisi dersinde yoğurt mayalamayı öğrendiler.Sınıfa getirilen malzemelerle yoğurt mayalamanın nasıl yapıldığı uygulamalı olarak gösterildi.

Ekm

Ekim ayı Geğerler Eğitimi konumuz ""Demokratik Değerler"

Eyl

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı "İlköğretim Haftası"4.sınıf öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan ve sunulan programla kutlandı.Programda günün anlamını belirten konuşma ve şiirlerin yanında skeç de sergilendi.

Tem

Öğretmen,öğrenci,personel ve velilerimizin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik ederim.Ömür Çolpan.Okul Müdürü

Haz

"Benimde bir yetim kardeşim var,sınıflar iyilik için yarışıyor" projesi kapsamında öğrencilerimizin topladığı paralar banka hesabına yatırılmıştı.İHH dan paranın alındığına dair Teşekkür Beratı ile tanıtım malzemeleri okulumuza ulaştı.Gelen malzemelerle okulumuzda iyilik köşesi oluşturduk.